Ormos Intézet

Cím: 1184 Budapest Hengersor u. 73  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
BKI (Boka Kar Index) szűrővizsgálat
Visszérkezelések
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Visszérműtétek
Lézerterápia
Receptírás
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
ABPM (24 órás vérnyomásmérés)
Íriszdiagnosztika
Sarokcsont sarkantyú kombinált kezelése
Mágnes stimulációs kezelés
Akupunktúra
Sajátvér-terápia (Hematogén Oxidációs Terápia, HOT)
Gasztroenterológiai szűrés - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Ultra-termográfiai vizsgálat
Mágnesterápiás kezelés (MAGNOX)
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Hidegterápia
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Belgyógyászati vizsgálat
Alvásmedicina
Nefrológia / vesegyógyászat (Felnőtt)
Menedzserszűrés
Ultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Szemészeti szűrővizsgálatok - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Lézeres pigmentfolt eltávolítás
Manuálterápia
COPD szűrés
Urológiai szűrés férfiak részére - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Diabetológiai Ambulancia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Szakirányú konzultáció
Lézeres inkontinencia kezelés
PRP ízületi kezelés
Allergiai vizsgálat - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Elektrokardiográfia - EKG
Fejfájás Ambulancia
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Hónalji izzadás megszüntetésére MiraDry-kezelés
Gócszűrés-góckutatás
Izzadás-ambulancia
Dietetika - A dietetikus olyan szakember, aki segítséget nyújt az egyénre szabott korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismerésében, kiválasztásában.
Gyermekgyógyászati Professzori konzílium (másodvélemény)
Colon hidroterápia
Lézeres szőrtelenítés
Műtétekhez SORON KÍVÜLI kivizsgálás
Szemészet - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Sebészet
Köpölyözés
Lézeres vagy ragasztásos visszérműtétek
Röntgen - Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen. A test megfelelő pontjára irányított röntgensugár egy része a szervekben elnyelődik, a másik része pedig az áthaladás során irányt vált és szétszóródik.
Hiperbár terápia
Fogászat - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Ultrahangos inhalálás
Nefrológia / vesegyógyászat (Gyermekek éjszakai ágybavizelésének kezelése)
Lökéshullám terápia
Lézerakupunktúra
Allergia kezelési módjai - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Légzésfunkciós vizsgálat (spirometria)
Testzsírmérés
Impotencia kezelése
Fizioterápia
Lokális visszérműtét
Magasvérnyomás diagnosztizáló alapvizsgálat
Érsebészeti vizsgálat - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
Taping
T-sejtes immunválasz vizsgálat (vénás vérből)
Pulmonológia (Tüdőgyógyászat) - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
Lézeres tetoválás-eltávolítás
Tüdőszűrés
Neurológia (Ideggyógyászat) - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Lézeres körömgomba kezelés
Csontritkulás (osteoporozis) vizsgálata
MBW (Modern Body Weight) - Fogyás program
Frakcionált mikropixeles lézeres arc- és bőrfiatalítás
Intimlézeres kezelés
Laboratórium (éhgyomri vizsgálat)
Allergia kezelése saját vérrel - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Érszűkületszűrés
Hőtérképes ultra-termográfia (teljes test)
Mágneskezelés
Szemszárazság-kezelés
Kompressziós terápia
Infúziós terápia

Kapcsolat, további információk: http://www.ormosintezet.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Ormos Intézet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42
  • busz: 93A, 93, 132E, 142E, 268
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem