Mátyásföld Klinika

Cím: Budapest, XVI. Prodám u. 18.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Allergológiai vizsgálat - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Tájékoztató a Down szindróma felismerésére szolgálómódszerekreől
Immunológia - Az immunológia a szervezet védekező rendszerét, az immunrendszert vizsgáló és gyógyító orvosi tudományág. Az immunrendszer megfelelő működése alapvető fontosságú az egészséges mindennapokban, rendellenes működése azonban nagy károkat okozhat az egész szervezetben. Az immunológus szakorvos feladata az immun-eredetű betegségek feltárása, diagnosztizálása és kezelése. Sok esetben más orvostudományi szakágakkal együttműködve közösen szükséges a páciens gondozása.
Orvosi mezoterápia
Méhnyakrák-szűrés, HPV-szűrés, Komplex szűrővizsgálat
Gyermekbőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Ultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Vese-prosztata-here rákszűrés
Mozgásszervi panaszok
Fülzúgás
Mikrodermabrasio
Festékes anyajegyek, jó- és rosszindulatú tumorok eltávolítása (szövettannal)
Vesedaganat
Csalánkiütések
Prosztatagyulladás /prostatitis/
Hüvelyi folyások diagnosztizálása
Gyermekkori éjszakai ágybavizelés
Flowmetria /áramlás-mérés/
Hegkezelés
Magzati állapotdiagnosztika: Flowmetria, CTG
Labordiagnosztika - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Molekuláris genetikai vizsgálatok
Felnőtteknél mozgásszervi betegségekben, krónikus fájdalom (derék, hát, váll, fejfájás)
Férfi klimax
Endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Kardiológiai ultrahangvizsgálat 5D készülékkel
Körömgomba lézerese kezelése
Hormonszint meghatározások
Szemölcsök, jóindulatú bőrdaganatok eltávolítása
Izomkontroll technikával végzett gyógytorna
KINESIO TAPE terápia
Férfi meddőség
I. Első-trimeszteri.11-13. heti kiterjesztett magzati ultrahang-szűrővizsgálat
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Szív- érrendszeri kockázat felmérése
Tartós fülakupunktúra
GUNA terápia
Vese keringésvizsgálata
Nyaki ultrahang: pajzsmirigy, nyálmirigy, nyirokcsomók - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
III. Harmadik-trimeszteri magzati ultrahang-szűrővizsgálat
STD nemigyógyászat
Verőerek állapotának felmérése
Kardiológiai betegek gondozása
Menedzserszűrés
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Stresszoldó hatású komplex gyógytorna kezelés
Általános rutinvizsgálatok
Mell-ultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Vénás betegségek diagnosztizálása
Fogantatási nehézség
A hugyutak gyulladásos betegségei
Ráncfeltöltés, ajakvastagítás hyaluronsavval
Vizelési zavarok (dysuria)
Arcfiatalítás frakcionált CO2 lézerrel
Köves megbetegedések
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Botox kezelés hónalji izzadásra
Gyógytorna - A gyógytorna olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan lehet kezelni.
Drakula terápia – MyCells terápia
Fejfájás, migrén
Rosaceás bőr kezelése
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Foltos hajhullás
Manuálterápia
Benőtt köröm műtéti megoldása
Erek doppler vizsgálata
Hagyományos kínai orvoslás
Érállapot felmérés Arteriográffal
Pikkelysömör UV-fénykezelése
Szemhéjplasztika
Tinédzser tanácsadás
Plasztikai sebészet - A plasztikai sebészet az emberi test helyreállításával, rekonstrukciójával vagy megváltoztatásával foglalkozó sebészeti szakterület.
Alkalmassági vizsgálat
Mozgásszervi rehabilitáció
Menopausalis panaszok kezelése
Fertőzések szerológiai vizsgálata
Menstruációs panaszok
Bőrgyógyászati rákszűrés, anyajegyvizsgálat dermatoscoppal
Babamozi
Ekzemák
Immunrendszer erősítés
Gombás fertőzések, körömgomba kezelése
Általános hasi diagnosztika
Álmatlanság, krónikus fáradtság
Autoimmun betegségek
Dermaroller – Mezoroller
Endoscopos diagnosztika
Down kór szűrés
Bőr öregedési növedékek radiofrequenciás eltávolítása
Radiofrequenciás elektrosebészet
Foglalkozás egészségügy - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Pikkelysömör
Arcfiatalítás frakcionált mikrotűs radiofrequenciával DeAge- EX
Ekzema kezelése
UH-vizsgálat
Ultrahang szűrővizsgálat - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Kryosebészet
Magzati 5D-s ultrahangvizsgálatok
Lézersebészet
Hivatásos jogosítványhoz, fegyverviselési, hajóvezetői engedélyhez orvosi vizsgálat
Ajánlott szűrővizsgálati módszerek, melyeket a Mátyásföld Klinikán végzünk:
Csecsemő szűrés: koponya, általános hasi, csípő
Szülészet- nőgyógyászat
Teljes körű kardiológiai kivizsgálás
Tumor markerek - daganat diagnosztika
Manuálterápia
Teljeskörű terhesgondozás és -tanácsadás
IPL
Nőgyógyászati kivizsgálás, kismedencei (hüvelyi) ultrahangvizsgálattal - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Allergológia - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
II. Középső-trimeszteri magzati ultrahang-szűrővizsgálat
Mélyhámlasztás (AHA, TCA)
Túlsúly problémák
Pattanásos bőr (Acne) kezelése
12 csatornás komputeres EKG
Vaginometria
Általános belgyógyászati vizsgálat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely



Kapcsolat, további információk: http://www.matyasfoldklinika.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Mátyásföld Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 45, 46, 146
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem