Ju-Med Egészségcentrum

Cím: 1155 Budapest Mézeskalács tér 18.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Audiológia- Az audiológia az a fül-orr-gégészeti szakterület, mely a hallással, a halláscsökkenések diagnózisával és szűrésével foglalkozik.
MD orvosi kollagén terápia
Allergológia - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Akupunktúra
Fül-Orr-Gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Foniátria



Az allergiás betegségek során sok szervünk érintett lehet, az első vonalban a bőr és a nyálkahártyák elváltozásai a leggyakoribbak. Az orrnyálkahártya betegsége a szénanátha, az alsó légúti nyálkahártya allergén terhelése pedig asthmát okozhat az allergiás betegekben. Minthogy légutaink egységes rendszert alkotnak, ezért ezek a betegségek sem függetlenek egymástól. Majdnem minden második szénanáthásnak asthmára utaló tünetei is vannak, és az asthmások kb 80 százaléka szénanáthás is egyben. Genetikai tényezők állnak a hátterében annak, hogy a gyermek-, fiatalkorban kifejlődő légúti allergiát bizonyos esetekben csecsemőkorban megelőzi az allergiás bőrbetegség, az atópiás ekcéma. Allergológiai szakrendelésünkön a gyógyítás során elsődleges cél, hogy az idő előrehaladtával a betegség elmélyülését megakadályozzuk, ugyanis az asthma kifejlődésével az alsó légutak szerkezete, és ezáltal funkciója is visszafordíthatatlanul károsodik. Egy asthmás roham pedig életet veszélyeztető állapot lehet. Kapcsolat, további információk: http://www.jumed.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 15 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Ju-Med Egészségcentrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 231B, 231
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem