Uroperspekt Orvosi Centrum

Cím: 1091 Budapest Üllői út 101. I.Em 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Sebkezelés
Katéter / epicystostomia csere
Hüvelyi süllyedések (prolapsusok) konzervatív kezelése
Kontroll vizsgálat
Uroflowmetria
Receptfelírás
Urodinamikai vizsgálat
Első orvosi vizsgálat, konzultáció (panaszok, kórelőzmény felvétele, alap fizikális vizsgálat, kezelési lehetőségek megbeszélése, receptfelírás)
A női és a férfi stressz vizeletinkontinencia (záróizomgyengeség) komplex kezelése
Katéter behelyezés
Húgycsőtágítás
Alap egészségfelmérés (az első orvosi konzultáció / vizsgálat)
Hüvelyi / gáti ultrahang vizsgálat - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Intermittáló önkatéterezés betanítása
Medencefenéki izomrelaxációs tréning
Cystoscopia (húgyhólyagtükrözés)
Urológiai ultrahang vizsgálat - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Kiterjesztett női illetve férfi alapvizsgálat
Gyengült hólyagműködés fizioterápiás kezelése
Urológiai szűrővizsgálatok - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Húgyhólyagöblítés
Injekcióbeadás
Második szakorvosi vélemény kiadása
Húgycsőnyomásprofil vizsgálat
Varratszedés
Vizeletvizsgálat



Az UROPERSPEKT Orvosi Centrum 2015-ben alakult elsősorban urológiai és urológiai-nőgyógyászati határterületi panaszok, tünetek, betegségek kivizsgálására, kezelésére. Kapcsolat, további információk: http://uroperspekt.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem