Szent István Egészségház és Patika

Cím: 5000 Szolnok, Verseghy út 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
4D babamozi
Laboratóriumi vizsgálatok
Angiológia - érvizsgálat
Sebészet
Endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Dietetika - A dietetikus olyan szakember, aki segítséget nyújt az egyénre szabott korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismerésében, kiválasztásában.
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Családorvostan
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Foglalkozás-egészségügy - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Nyaki ütőerek ultrahangos vizsgálata - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Teljes körű ultrahang vizsgálatok - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Szülészet-nőgyógyászat
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Csoportos szűrővizsgálatok
Komputeres szemészeti vizsgálat
Koronavírus szűrés

Kapcsolat és további információk: http://uhszolnok.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem