Pesti Mozgásszervi Magánrendelő

Cím: 1133 Budapest, Pannónia utca 70.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Immunológia
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Rehabilitáció
Online konzultáció
Sebészet
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Gyermekortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Stroke és agysérülés utáni rehabilitáció
Neuropszichológia
Logopédia
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
DiagnosztikaA BMM XIII. kerületi rendelője a Lehel tér közelében található, gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen. Pesti rendelőnk és külön bejáratú Sebkezelő Centrumunk egymás mellett található a Kleopátra-ház Pannónia utca felőli oldalán. Mindkét helyiség bejárata az utcafrontról közelíthető meg. Kapcsolat, további információk: http://www.bmm.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Pesti Mozgásszervi Magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 75, 76
  • busz: 15
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem