Óbudai Mozgásszervi Magánrendelő

Cím: 1037 Budapest, Bokor utca 17-21.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Sebészet
Rehabilitáció
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Diagnosztika
Online konzultáció
Neuropszichológia
Immunológia
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Logopédia
Stroke és agysérülés utáni rehabilitáció
Gyermekortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.

Magánrendelőnk az Óbudai Amfiteátrum közelében található, bejárata az utcafrontról nyílik. Az épület gépjárművel és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. Kapcsolat, további információk: http://www.bmm.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Óbudai Mozgásszervi Magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, N19, 19, 41
  • busz: 9, 29, 111
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem