Med-Vita Kft.

Cím: 1194 Budapest Pozsony u. 51/A.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Foglalkozás egészségügyy - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Panorámaröntgen - Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen. A test megfelelő pontjára irányított röntgensugár egy része a szervekben elnyelődik, a másik része pedig az áthaladás során irányt vált és szétszóródik.
Fogászat - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Urológiai ultrahang - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.



Kapcsolat, további információk: http://www.medvita.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Med-Vita Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 93, 93A, 194B, 194
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem