Zero Medical

Cím: 1191 Budapest, Üllői út 206  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Csecsemő- és gyermek ultrahang - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Gyógytorna - A gyógytorna olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan lehet kezelni.
Sebészet
Ortopédia (felnőtt és gyermek) - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Fül-orr-gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Laboratóriumi mintavétel - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Gyerekgyógyászat, nefrológia



Kapcsolat, további információk: https://www.zeromedical.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Zero Medical) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem