Pszichiátriai Klinika

Cím: Debrecen, Nagyerdei krt. 98.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Alkohológiai gondozó
Pszichiátriai ügyeleti szakambulancia - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Rehabilitáció
Pánik szakrendelés (az általános pszichiátriai szakrendelésen belül)
Depresszió gondozó
Klinikai Szakpszichológiai Ambulancia
Pszichológia és pszichoterápia
Gerontopszichiátriai szakrendelés (az általános pszichiátriai szakrendelésen belül)
Gasztropszichiátriai (az általános pszichiátriai szakrendelésen belül)
Általános pszichiátriai szakrendelés (krízisintervenció) - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.



Az akut osztályon, organikus pszichiátriai, addiktológiai és akut pszichotikus állapotok kerülnek felvételre és gyógykezelésre. A kezelésben első helyen a korszerű pszichofarmakológia kerül alkalmazásra. Tekintettel arra, hogy a veszélyeztető állapotú betegek is ezen az osztályon kerülnek kezelésre, az osztály földszinti részlege szükség esetén zárt jelleggel is működik. A rehabilitációs osztály a „krónikus” pszichiátriai kórképek, a szkizofréniák, bipoláris zavarok, major depressziók, valamint súlyosabb személyiségzavarok gyógyításával foglalkozik. A korszerű farmakoterápia mellett rendszeres egyéni és csoport- pszichoterápia is része a komplex terápiának. A „nappali kórház” főként pszichoterápiás profilú részleg, mely elsősorban a szkizofrén és szenvedélybetegek gyógyítását végzi a pszicho- és munkaterápiák és gyógyszeres kezelések kombinációjával. Kapcsolat, további információk: https://klinikaikozpont.unideb.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem