Ergonom

Cím: 7100 Szekszárd Tartsay Vilmos u. 16.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
NŐGYÓGYÁSZAT - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
MAGÁN VÉRVÉTELI PONT
HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS
IDEGGYÓGYÁSZAT
KARDIOLÓGIA - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
ENDOKRINOLÓGIA ÉS DIABETOLÓGIA
FOGÁSZAT - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
UROLÓGIA - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
BŐRGYÓGYÁSZAT - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
FIZIOTERÁPIA
PLASZTIKAI SEBÉSZET - A plasztikai sebészet az emberi test helyreállításával, rekonstrukciójával vagy megváltoztatásával foglalkozó sebészeti szakterület.
GYERMEKSEBÉSZET
REUMATOLÓGIA - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.



Kapcsolat, további információk: https://www.ergonom.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem