Lumena Orvosi és Esztétikai Lézerközpont

Cím: 9022 Győr Móricz Zsigmond rkp. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Inkontincencia kezelés
Intim szemölcs eltávolítás
Rosacea kezelés
Pigmentfolt kezelés
A rendelőt az épület Dunakapu tér felőli oldalánál (a Duna Kávézó mögött) induló hátsó sétányról lehet akadálymentesen megközelíteni.
Méhszájseb kezelés
Nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Anyajegy eltávolítás
Végleges szőrtelenítés
Hüvelyszűkítés
Seprűvéna kezelés



Kapcsolat, további információk: https://lumenalezer.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem