Kórházak, klinikák, magánklinikák - Budapesten - 5. kerületiek listája

Ars Medica Lézerklinika Kft.

Cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 3  térképen / útvonal ide

Sebészet Nőgyógyászat Plasztikai sebészet Ránctalanító kezelések Urológia Ortopédia Fül-orr-gégészet Szemészet Fogászat, szájsebészet Kozmetológia Telefon: +(36 1) 266 77 66


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 5. kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Ars Medica Lézerklinika Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 5, 7, 8E, 8B, 108E, 110, 112, 133E, 178

A hármas metrónak van megállója a kórház, klinika, magánklinika közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem