Dévai Intézet Sterilitás Kft.

Cím: 1112 Budapest, Törökbálinti út 56  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Férfimeddőség kezelése
Ultrahang vizsgálatok - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Petesejt, embrió és sperma tárolása
Petesejt adományozás - petesejt donor igénybevétele
Lombikbébi eljárás
Térítésmentes lombikbébi kezelés
Inszemináció
Gyakori kérdések a meddőségi kezelésekről
Gyógyszeres kezelés a meddőség ellen
Nőgyógyászati kezelések - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.



Intézetünk célja, hogy segítséget nyújtson azon pároknak, akik a nehézségek ellenére gyermeket szeretnének. Modern meddőségi és in vitro fertilizációs (lombikbébi) kezelésekkel, nőgyógyászati vizsgálatokkal, elő és utógondozással, terhesgondozással állunk pácienseink rendelkezésére. Legyen szó akár hagyományos nőgyógyászati kezelésekről, vizsgálatról, vagy mesterséges megtermékenyítésről, orvosaink minden páciens esetén egyénre szabott, komplex terápiát alkalmaznak, biztosítva a személyes figyelmet az Ön problémája számára. Telefon: 3097755

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Dévai Intézet Sterilitás Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 8E
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem