Pszichiátriai Gondozó

Cím: 1181 Budapest, Vándor Sándor u. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Pszichiátriai gondozó - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel. Szakrendelésünk a kerület felnőtt lakosságának pszichiatriai ellátását, gondozását, lelki betegségben és szenvedélybetegségben lévők gyógyszeres (és pszichoterápiás) kezelését biztosítja, szakvizsgálatok és pszichodiagnosztikai vizsgálatok elvégzésével. Kapcsolat, további információk: https://www.18euszolg.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Pszichiátriai Gondozó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 36, 93A, 93, 132E, 136, 142E, 236, 236A
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem