Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI)

Cím: 1023 Budapest, Frankel Leo út 17/19  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetet azért alapította 1951-ben az egészségügyi kormányzat, hogy a hazai reumatológiának, a legújabb tudományos eredményeket és a természetes gyógymódokat egyaránt felhasználó, vezető betegellátó, kutató, oktató és irányító intézménye legyen. Az Intézet fennállása óta ennek a feladatnak a maximális teljesítésére törekszik. Telefon: 4388300


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI)) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, N19, 19, 41
  • busz: 9, 91, 191, 226, 291
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem