Béke téri Szakrendelő

Cím: 1182 Budapest, Üllői út 761.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szemészet – Szakrendelés - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Fizikotherápia – Szakrendelés
Masszázs – Szakrendelés
Kardiológia – Szakrendelés
Nőgyógyászat – Szakrendelés - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Gyógytorna – Szakrendelés - A gyógytorna olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan lehet kezelni.
Ultrahang – Szakrendelés - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.



Kapcsolat, további információk: https://beketerieuszolgaltato.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Béke téri Szakrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 166, 193E, 236, 236A, 266
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem