Péterfi Sándor Utcai Kórház Alsó Erdősori Részleg

Cím: 1074 Budapest, Alsó erdősor utca 7  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
SVÁBHEGYI ALLERGIA CENTRUM PÉTERFY TELEPHELYE
SZOCIÁLIS CSOPORT
PSZICHIÁTRIAI GONDOZÓ - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
TÜDŐGONDOZÓ - röntgen elváltozással járó betegségek (pl. tüdőgyulladás, daganat, embólia, TBC) és a tüdő működésbeli változását okozó betegségek, illetve légúti allergiás háttér tisztázása (pl. asztma, krónikus hörgőgyulladás, tüdőtágulás, szénanátha) ellátása
BŐR- ÉS NEMIBETEG GONDOZÓ



Telefon: 3223450


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Péterfi Sándor Utcai Kórház Alsó Erdősori Részleg) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73, 74, 76, 79
  • busz: 5, 7, 107, 110, 112
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem