Szent János Kórház

Cím: 1125 Budapest, Diósárok út 1  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
I. belgyógyászati osztály szakrendelés és szakambulancia - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
II. belgyógyászati- diabetológiai osztály szakrendelés és szakambulancia
III. belgyógyászati kardiológiai osztály szakrendelés és szakambulancia
Allergia Szakrendelő - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Barlangterápia – Szemlő-hegyi-barlang
Budai Meddőségi Centrum szakrendelés és szakambulancia
Fül-orr-gége és Szájsebészeti osztály szakrendelés és szakambulancia
Gyermekosztály szakrendelés és szakambulancia
Gyermeksebészeti és traumatológiai osztály szakrendelés és szakambulancia - A traumatológia a balesetekből származó vagy erőszak által szerzett sérülésekre és sebekre, valamint ezek kezelésére és gyógyítására specializálódott orvosi szakirány.
Idegsebészeti osztály szakrendelés és szakambulancia
Krónikus belgyógyászati osztály szakrendelés és szakambulancia
Mozgásszervi rehabilitációs osztály szakrendelés és szakambulancia
Neurológiai osztály – Stroke Centrum szakrendelés és szakambulancia
I. és XII. kerületi onkológiai szakrendelő és onkológiai gondozó - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Ortopéd-traumatológiai osztály szakrendelés és szakambulancia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Pszichiátriai gondozó (XII. ker.) - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Budai Családközpontú Lelki Egészség Centrum szakrendelés és szakambulancia
Reumatológiai szakrendelés - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Sebészeti szakrendelés és szakambulancia
Szemészeti szakrendelés és szakambulancia - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Szülészeti nőgyógyászati osztály szakrendelés és szakambulancia
Támasz Pszichiátriai Gondozó - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Traumatológiai baleseti ambulancia és szakrendelő - A traumatológia a balesetekből származó vagy erőszak által szerzett sérülésekre és sebekre, valamint ezek kezelésére és gyógyítására specializálódott orvosi szakirány.
Tüdőgondozó Intézet és Szűrőállomás
Urológiai-sebészeti szakrendelés és szakambulancia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.


Telefon4584500
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Szent János Kórház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56, 59B, 59, 60, 61
  • busz: 5, 22, 22A, 60B, 60A, 91, 128B, 128, 129, 155, 156, 222
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Budapesti szabadidős programok, események listája ma, a hétvégén és más napokon
Kapcsolat Adatvédelem