SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika

Cím: 1083 Budapest Balassa J. u. 6.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Krízis és Addiktológiai Osztály
Pszichoterápiás Osztály
Affektív és Pszichofarmakológiai
Akut Pszichiátriai Osztály
Rókus Klinikai Részleg
Neuropszichiátriai OsztályKlinikánk 250 ezer lakos pszichiátriai ellátását végzi. Munkatársaink összlétszáma – a részmunkaidőben dolgozókkal együtt – 116 fő, amelyből 29 orvos, 1 biológus, 3 pszichológus, 7 diplomás ápoló és 38 szakápoló. A betegek ellátása 100 aktív és 19 kiemelt rehabilitációs ágyon, 7 krónikus ágyon történik. Ezenkívül Klinikánk nappali kórházzal rendelkezik, 2 aktív és 13 krónikus férőhellyel. A nappali kórházban foglalkoztató, kreatív művészetterápiás műhely működik. Telefon.: 210-0330


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 84M, 84E
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben
Kapcsolat Adatvédelem