Petz Aladár Megyei Oktatókórház

Cím: Győr Vasvári Pál u. 2-4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gyermeksebészeti Osztály
Pulmonológiai Osztály, Tüdőszűrés - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Osztály
Krónikus Belgyógyászati Osztály
Gyermekgyógyászati Szakmacsoport
Onkoradiológiai Osztály
Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Osztály
Ortopédiai Osztály - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály
Érsebészeti Osztály - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály
IV. Belgyógyászat-Anyagcsere, Endokrin és Diabetológiai Osztály
Neurológiai Osztály - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Sürgősségi Betegellátó Osztály
Ápolási Osztály
Szemészeti Osztály - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály
Pszichiátriai, Mentalhigiénés és Addiktológiai Osztály
Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztály
II. Belgyógyászat-Hematológiai Osztály
Urológiai Osztály - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Általános Sebészeti Osztály
I. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai Osztály - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
III. Belgyógyászat-Immunnephrológia és Hypertonia Osztály
Izotópdiagnosztikai és Therápiás Szakambulancia
Infektológiai Osztály
Bőrgyógyászati Osztály - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Kardiológiai Osztály
Égésplasztikai Sebészeti Osztály - A plasztikai sebészet az emberi test helyreállításával, rekonstrukciójával vagy megváltoztatásával foglalkozó sebészeti szakterület.
Reumatológiai Osztály - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Idegsebészeti Osztály
Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Gondozó és Szakrendelés - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.



megközelíthető Győr belvárosából a 2, 6, 11 E, 14, 17, 19, 23, 33, 37 sz. helyi autóbusszal. Kapcsolat, további információk: http://www.petz.gyor.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem