Kenézy Kórház Kft.

Cím: 4043 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fürdőgyógyászati Osztály
Felnőtt Pszichiátriai Osztály - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Urológiai és Andrológiai Osztály - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Neurológiai Osztály - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Sürgősségi Betegellátó Osztály
Rehabilitációs Osztály
Fül-Orr-Gége, Fej- és Nyaksebészeti Osztály
Szemészeti Osztály - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Végtagsebészeti Osztály
Belgyógyászati Osztály - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Onkológiai-Onkoterápiás és Rehabilitációs Osztály - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Osztály - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Általános Sebészeti Osztály
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály
Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály
Patológiai Osztály
Reumatológiai Osztály - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály



A Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet vezetőségének és valamennyi munkatársának törekvése, hogy az egészségügyi ellátás teljes folyamatában a szakmai eredményesség, hatékonyság, gazdaságosság érvényesüljön és a javuló ellátási színvonalnak köszönhetően a betegek elégedetten távozzanak. Kapcsolat, további információk: https://www.kenezykorhaz.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem