Hetényi Géza Kórház

Cím: 5004 Szolnok, Tószegi út 21.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Kardiológiai és Pulmonológiai Rehabilitáció
Fül-Orr-Gégészet Szakambulancia I-II - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Gyermek nőgyógyászat és serdülő nőgyógyászati szakrendelés
Nőgyógyászati ambulancia - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Gasztroenterológiai Szakrendelés (Gyermek) - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Pulmonológiai Rehabilitáció - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
Rehabilitációs Terheléses Labor
Kardiológiai Szakrendelés - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Onkológiai gondozó, szakambulancia, szakrendelés - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Osteoporosis szakrendelés
Nőgyógyászati Endokrinológiai Szakrendelés
Gyermekpszichiátriai Szakrendelés és Gondozó - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Szemészeti szakambulanciák (UH, OCT, Glaucoma, Laser)
Gasztroenterológiai szakrendelés - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Tüdőgyógyászati speciális szakrendelés – Asztma speciális szakrendelés
Bronchológiai szakrendelés
Epilepsia Szakrendelés
Diabetológiai szakrendelés - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
EEG Vizsgálat
Gyermek Infektológiai Szakambulancia
Parkinson Ambulancia
Speciális Bőrgyógyászat-bőrgyógyászat-allergológia
Hematológiai Szakambulancia
Dementia Szakrendelés
Endokrin Ambulancia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Gyermekpulmonológiai szakambulancia - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
Terhesambulancia
Genetikai Tanácsadás
EKG (Echokardiográfiás) szakambulancia
Gyermeksebészeti szakambulancia
Melanoma gondozás
Gasztroenterológiai és Haemodinamikai Diagnosztikus Tömb - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Prothrombin ambulancia
Koraszülött utógondozás, neonatológia
Gyermek diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Nephrológiai Szakambulancia és Szakrendelés
Angiológiai szakambulancia (IV. Belgy., Doppler-, illetve Duplex-scan vizsgáló)
Allergológiai szakrendelés - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Neurológiai Ambulancia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Nephrológiai szakrendelés
Audiológia- Az audiológia az a fül-orr-gégészeti szakterület, mely a hallással, a halláscsökkenések diagnózisával és szűrésével foglalkozik.
Infektológiai és Hepatológiai szakrendelés
Patológiai Osztály
Aspirációs Cytológia
Klimax ambulancia
Cerebrovascularis Gondozás
Művese Állomás
Felnőtt Kardiológiai Ambulancia
Ergometria és Holter Szakambulancia
Gyermekneurológiai szakambulancia
Neuroimmunológiai Ambulancia
Idegsebészeti szakrendelés
Szájsebészeti Szakrendelés
Urológiai ambulancia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.



Kapcsolat, további információk: http://hetenyikorhaz.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem