Jósa András Oktatókórház

Cím: Nyíregyháza Szent István út 68.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Sebészet
Szülészet - nőgyógyászat
Sürgősségi betegellátás
Központi Fizioterápia és Gyógytorna
Légzésrehabilitáció
Tüdőszakrendelés
Szeptikus sebészet
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Szájsebészet
Geriátria
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Rehabilitáció
Gondozók
Szemészet - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Tüdőgondozó Gávavencsellő
Traumatológia
Ideg- és gerincsebészet
Tüdőgondozó Baktalórántháza
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Kórszövettan
Infektológia
Gyermekosztály
Haematológia
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Gyermek rehabilitáció
Pszichiátria és pszichoterápia
Aneszteziológia
Onkológia
Foglalkozás - egészségügy
Pulmonológia
Izotópdiagnosztika
Bőrgyógyászati Szakrendelések és Nemibeteg Gondozó - A bőrgyógyászat bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Röntgen diagnosztika
Fül-orr-gégészet, és fej- nyaksebészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.Kapcsolat, további információk: http://www.szszbmk.hu/

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem