Dr. Rose magánklinika C torony, 6. emelet

Cím: 1051 Budapest, Széchenyi tér 7/8.  (térkép lent)


Szolgáltatások
ORVOS-ESZTÉTIKA
GYERMEKELLÁTÁS
ÉRSEBÉSZET
ENDOKRINOLÓGIA
DIETETIKA
PROKTOLÓGIA
SZÜLÉSZET
BŐRGYÓGYÁSZAT
AUDIOLÓGIA
DIABETOLÓGIA
SEBÉSZET
IDEGSEBÉSZET
SZEMÉSZET
UTAZÁSI-VÉDŐOLTÁS TANÁCSADÁS
FÜL-ORR-GÉGÉSZET
ALLERGOLÓGIA
ANESZTEZIOLÓGIA
IMMUNOLÓGIA
KARDIOLÓGIA
PSZICHIÁTRIA
UROLÓGIA
RADIOLÓGIA
POST-COVID RENDELÉS
INFEKTOLÓGIA
GASZTROENTEROLÓGIA
PLASZTIKAI SEBÉSZET
GYÓGYTORNA
PULMONOLÓGIA
ORTOPÉDIA
NEUROLÓGIA
NŐGYÓGYÁSZAT
BELGYÓGYÁSZAT
REUMATOLÓGIAA Dr. Rose magánklinika tapasztalt személyzete segítségével 28 orvosi szakterületet lát el, ilyenek példának okáért az urológia, a neurológia vagy a bőrgyógyászat, stb, melyekről a látogatók részletes ismertetőt is olvashatnak a weboldalon. A megfelelő kezeléshez, diagnózishoz elengedhetetlen bizonyos vizsgálatok elvégzése. A legújabb technológiát képviselő, állandóan fejlesztett műszerpark használatával az intézet a teljesség igénye nélkül az alábbi ultrahang vizsgálatok vagy arteriográf vizsgálatok elvégzésére képes. A klinika kiemelt fontosságúnak tartja a szűrővizsgálatokat is, mivel ezek a betegségek megelőzésének egyik hatásos módszerei. A Dr. Rose magánkórház főváros szívében, a Lánchíd közelében található. A beltér berendezésekor ügyeltek a tág terek, modern környezet kialakítására azért, hogy az ügyfelek minél jobban érezzék magukat amíg a rendelő vendégeik. Email cím: [email protected] Honlap: http://drrose.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Dr. Rose magánklinika C torony, 6. emelet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 2
  • busz: 15, 105, 115, 178
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem