Toldy Ferenc Kórház

Cím: Cegléd, Törteli út 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
RTG szakrendelés
Belgyógyászati ambulancia
Térdsebészet
Gyermekpulmonológiai szakrendelés - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
Hypertonia ambulancia
Ultrahang vizsgálatok - Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, valamint nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel. Az ultrahang olyan hanghullámtartomány, melyet az emberi fül nem érzékel. Ha az ultrahang hullámokat egy vizsgálófej segítségével a testre irányítják, azok, az onnan visszaverődő hullámok segítségével – akár mozgás közben is – képesek kép ábrázolására.
Gasztroenterológiai szakrendelés - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Traumatológiai szakrendelés
Szülészeti- és nőgyógyászati UH szakrendelés
Gyermekneurológiai szakrendelés
Psychiátriai ambulancia
Ortopédiai szakrendelések - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Kézsebészeti szakrendelés
Plasztikai sebészeti szakrendelés - A plasztikai sebészet az emberi test helyreállításával, rekonstrukciójával vagy megváltoztatásával foglalkozó sebészeti szakterület.
Nephrológiai szakrendelés
Proktológia - A proktológia a végbél (bélrendszer legutolsó szakasza) vizsgálatával, betegségeivel és gyógyításával foglalkozik.
Kardiológiai ambulancia
Vállsebészet
Sebészeti ambulancia
Gyermekszemészeti szakrendelés
Diabetológiai ambulancia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Szülészeti- és nőgyógyászati UH ambulancia
EEG szakrendelés
Fül-orr-gégészeti ambulancia - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Stroke ambulancia
Gyermekgyógyászati ambulancia
Echokardiografiai ambulancia
CT
Urológiai ambulancia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Szemészeti ambulancia - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Cytológiai ambulancia



A ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet jogelődjével együtt több mint száz éve az év minden napján, a nap minden percében folyamatos munkarendben áll a gyógyítást igénybe vevő Dél-Pest megyei lakosság szolgálatára. Intézményünk az ellátási kötelezettségéhez tartozó települések lakosain túl szívesen fogad minden hozzá bizalommal forduló beteget. Telefon: 310-011 Email: [email protected]

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem