Jávorszky Ödön Kórház

Cím: Vác Argenti Döme tér 1-3  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Újszülött, Csecsemő- és Gyermek o.
Foglalkozás – Egészségügyi Szakellátás - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Sebészeti osztály
Neurológia és Stroke osztály - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Belgyógyászati o. és Izotóp részleg
Sürgősségi Betegellátó osztály (SBO)
Osteoporosis Centrum
Pszichiátriai osztály - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Szemészeti szakrendelés - A szemészet a szem felépítésével, működésével és betegségeivel foglalkozó szakterület.
Kardiológiai osztály
Szülészet – Nőgyógyászat osztály
Traumatológiai osztály
Ápolási osztály
Kórházhigiénés Szolgálat
Rehabilitációs osztály
Mellközpont
Reumatológiai Szakrendelők és Központi Fizioterápia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Röntgen diagnosztikai központ - Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen. A test megfelelő pontjára irányított röntgensugár egy része a szervekben elnyelődik, a másik része pedig az áthaladás során irányt vált és szétszóródik.
Központi Laboratórium - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Bőr- és Nemibeteggondozó Intézet
Aneszt. és Intenzív Terápiás osztály
Pathológiai osztály
Fül-Orr-Gége osztály - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Tüdőgondozó Intézet
Gasztroenterológiai osztály - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.



Célunk, hogy az ismeretlentől való félelmet illetve óvatos tartózkodást felhőtlen reménnyé és bizalommá alakítsuk. Az intézet mai épületeiben 1970-től működik. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác város és a környező több mint 150 ezer járó és fekvőbetegei részére. Telefon: 06 (27) 620-620 E-mail: [email protected]

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem