Országos Gerincgyógyászati Központ - A Budai Egészségközpont Szakkórháza

Cím: 1126 Budapest, Királyhágó u. 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Infúziós terápia
Sportorvoslás
Gyógytorna - A gyógytorna olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan lehet kezelni.
Egynapos kórházi beavatkozások
Gerincsebészet
Aneszteziológia ambulancia
Rehabilitációs fekvőbeteg ellátás
Emelt szintű kórházi szolgáltatások
Sürgősségi ambulancia
Konzervatív kezelés
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Neurológia ambulancia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Reumatológia ambulancia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Mozgásszervi ambulancia

Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja. Telefon: (+36) 1 887-7900 E-mail: [email protected]


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Országos Gerincgyógyászati Központ - A Budai Egészségközpont Szakkórháza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 59B, 59A, 59, 61
  • busz: 8E, 21, 21A, 39, 59, 102, e105, 105, 139, 140A, 140, e210, 210, 210B, 212A, 212B, 212, 221
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem