Selye János Kórház

Cím: Komárom, Széchenyi István utca 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
ORTOPÉDIA - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
FÜL-ORR-GÉGÉSZET ÉS AUDIOLÓGIAI SZAKRENDELÉS - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
SEBÉSZETI AMBULANCIA
KARDIOLÓGIAI SZAKRENDELÉS 1 (KÓRHÁZ) - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
TÜDŐSZŰRÉS
NEUROLÓGIA
JÁRÓBETEG ELLÁTÁS
DIAGNOSZTIKA
KARDIOLÓGIAI SZAKRENDELÉS 2. (RENDELŐINTÉZET) - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
TÜDŐGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉS ÉS GONDOZÁS - A tüdőgyógyászat a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, idetartozik az asztma és az allergia kezelése is. A tüdő betegségei sok esetben más szervek betegségeivel együtt fordulnak elő, gyakran a keringési rendszert is érintik.
JÁRÓBETEG ELLÁTÁS
GASZTROENTEROLÓGIAI SZAKRENDELÉS - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
SEBÉSZETI SZAKRENDELÉS
NŐGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉS ÉS TERHESGONDOZÁS
OLTÓPONT
GYERMEKNŐGYÓGYÁSZAT
UROLÓGIAI SZAKRENDELÉS - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
ENDOKRINOLÓGIA, ANYAGCSERE ÉS DIABETOLÓGIA
GYERMEKPULMONOLÓGIA - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
ONKOLÓGIAI GONDOZÁS - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
RADIOLÓGIA (RÖNTGEN ÉS ULTRAHANG DIAGNOSZTIKA) - Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen. A test megfelelő pontjára irányított röntgensugár egy része a szervekben elnyelődik, a másik része pedig az áthaladás során irányt vált és szétszóródik.

Városi kórházként a fekvőbeteg ellátáson és szakrendeléseken kívül számos szakambulancia működik a betegek magas szintű szakmai ellátását biztosítva. Kapcsolat, további információk: http://www.komaromikorhaz.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem