Szakorvosi Rendelőintézet

Cím: 2030 Érd, Felső u. 39.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fül - Orr - Gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Sebészet
Osteoporosis
Laboratórium - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Gyógytorna - A gyógytorna olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan lehet kezelni.
Iskolafogászat - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Szájsebészet
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Mammographia
Tüdőgondozó
Fogászat - A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.
Egynapos sebészet
Onkológia - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Angiológia
Foglalkozásegészségügyi szolgáltatás - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.



Telefon: 23/365-232

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem