27 Sellő Egészségház

Cím: 1119 Budapest Fehérvári út 85  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
angiológia
reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
fájdalomterápia

Ha hátfájás, derékfájás, teniszkönyök, vagy egyéb ízületi fájdalmak gyötrik, vagy csak egy jó reumatológus után kutat, jó helyen jár! A 27 Sellő egészségház reumatológia, gyógytorna, és manuálterápia területeken nyújt évek óta professzionális szolgáltatásokat. Kapcsolat, további információk: http://27sello.hu

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (27 Sellő Egészségház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 17, 41, 47, 48, 56
  • busz: 213
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem