Clinexpert Gyógycentrum

Cím: 1033 Budapest Kaszásdűlő u. 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Pszichológia
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Addiktológia
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Hematológia
Belgyógyászat-Természetgyógyászat
Pszichiátria - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.

A ClinExpert Gyógycentrum Budapest III. kerületében, Óbuda zöld övezetében, a Kaszásdűlő lakótelepen helyezkedik el. Tömegközlekedéssel megközelíthető az 5-ös HÉV-el , a 34-es, 106-os, és 118-as buszokkal. Gépkocsival pedig az Óbudai rakparton vagy a Szentendrei úton keresztül. Kapcsolat, további információk: http://www.clinexpert.hu

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Clinexpert Gyógycentrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 34, 106, 118, 134, 226
  • hév: H5
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem