Ezüstfény Magánklinika

Cím: 1106 Budapest Pesti Gábor utca 26.  (térkép lent)

Magánrendelőnk szolgáltatásai: gyermek és felnőtt fül-orr-gégészet, gasztroenterológia, kardiológia, ultrahang dignosztika, tüdőgógyászat. Gyermekeket kizárólag a fül-orr-gégészeten fogadunk. 2016 októbertől CT és fogászat is a szolgáltatásaink között szerepel. Rendelőnk december 24-25-26-31, január 1 kivételével az év összes napján nyitva tart. Fül orr gégészeten szombat és vasárnap hosszabbított rendelési időben fogadjuk pácienseinket egyszerre két rendeléssel, hogy mielőbb tudjunk időpontot adni a hozzánk érkezőknek. Illetve szombaton kardiológia és tüdőgyógyászati rendelésünk vehető még igénybe. Fizetés egészségpénztári kártyával és bankkártyával is lehetséges. Ingyenes parkolás a rendelőnk előtt több autó számára lett kialakítva. Kapcsolat, további információk: http://ezustfenyklinika.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Ezüstfény Magánklinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 45, 176E, 276E
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat Adatvédelem