Ezüstfény Magánklinika

Cím: 1106 Budapest Pesti Gábor utca 26.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
nőgyógyászat - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
neurológia - a központi és periferiás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése
bőrgyógyászat - szemölcs, kiütés, bőrelváltozás, hajhullás, anyajegyszűrés, körömgomba, illetve egyéb bőrgyógyászati panaszaival.
fogászat és szájsebészet - legyen szó bármilyen fogászati problémáról. felszereltségünk és gépeink tekintetében a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésünkre, valamint a felhasznált anyagok minőségére is  kiemelt figyelmet fordítunk, legyen szó fogpótlásról, implantálásról, vagy egy egyszerű fogkőeltávolításról
ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
gasztroenterológia - gasztroenterológiánkon tükrözéses vizsgálatokra (gyomortükrözés – vastagbéltükrözés) altatásban is van lehetőség
post covid
belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
hétvégi ügyelet
ultrahang vizsgálat - hasi, nyaki, izületi ultrahang, kismedencei, végtagi artériák és vénák ultrahang vizsgálata
laborvizsgálatok - vérvétel, genetikai vizsgálatok, mikrobiológiai mintavétel, minden olyan vizsgálatot el tudunk végezni amelyet partnerünk magyarország legmegbízhatóbb laborszolgáltatója biztosít számunkra. a mintavételek rendelőnkben történnek.
endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
tinnitus centrum
orvos esztétikai kezelések
reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
bankkártyát és egészségpénztári kártyát is elfogadunk
implantátumok
urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
magánklinika a 10. – 16. kerület találkozásánál
kardiológia - lehetőség van terheléses vizsgálatokra, szív ultrahangra illetve otthoni (abpm, holter) 24 órás méresekre is.
proktológia - A proktológia a végbél (bélrendszer legutolsó szakasza) vizsgálatával, betegségeivel és gyógyításával foglalkozik.
érsebészet - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
alvásdiagnosztika - fül orr gégészeti vizsgálat után lehetőség van alvásdiagnosztikai vizsgálatra. otthon a saját ágyában aludhat miközben a készülék méri a számunkra fontos adatokat a pontos diagnózis felállításához.
felnőtt fül-orr-gégészet - teljes körű vizsgálatok, az ország legjobban felszerelt rendelője, és családias légkör várja.
tüdőgyógyászat - légzésfunkció, allergia vizsgálat, copd szűrés, asztmás megbetegedések
ct és röntgen - Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen. A test megfelelő pontjára irányított röntgensugár egy része a szervekben elnyelődik, a másik része pedig az áthaladás során irányt vált és szétszóródik.
gerinc és izületi diagnosztikai és terápia.
gyermek fül-orr-gégészet - novemberben megújult gyermek várószobánk, ahol készségfejlesztő játékokkal és egy 2,5 méteres macival játszhatnak a gyerekek ami legtöbbször elfeledteti velük, hogy orvoshoz jöttek és felszabadultabban érkeznek a rendelőbe.
ambuláns sebészet - anyajegyek, bőrelváltozások kimetszése – szövettani vizsgálat – tályog feltárása – benőtt köröm kezelése
diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
masszázs

Kapcsolat, további információk: http://ezustfenyklinika.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Ezüstfény Magánklinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 45, 176E, 276E
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem