MOM Szent Magdolna Magánkórház

Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 53., II. emelet,  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Mozgásszervi rehabilitáció
Gyomorballon terápiás ambulancia
Esztétikai bőrgyógyászat
Bőrgyógyászat - A bőrgyógyászat bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Fejfájás ambulancia
Érsebészet - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
Pszichiátria - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Urológia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Vitamininfúziók
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Proktológia - A proktológia a végbél (bélrendszer legutolsó szakasza) vizsgálatával, betegségeivel és gyógyításával foglalkozik.
Plasztikai sebészet
Fájdalom ambulancia
Diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Immunológia
Fül-orr gégészet - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Kardiológia - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Allergológia - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Foglalkozás Egészségügy - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Sportszakorvos
Szülészet – nőgyógyászat

MOM Szent Magdolna Magánkórház, MOM park II. emelet (Az MKB bank bejárata felől található meg a lift amivel fel lehet jutni) Kapcsolat, további információk: https://mom-hospital.com

A kórház, klinika, magánklinika az üzletközpont épületében található. A MOM Park látogatói a bevásárlóközpont mélygarázsát a Csörsz utcai és az Alkotás utcai bejáratokon keresztül közelíthetik meg. A parkolás vasárnap és ünnepnapokon ingyenes. A fizető automaták a Bevásárlóközpontból a mélygarázsba vezető kijáratoknál találhatók. A parkolóban elektromos töltőállomások is rendelkezésre állnak.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (MOM Szent Magdolna Magánkórház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 139, 140A, 140, 212, 212B, 212A
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem