XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat

Cím: 1139 Budapest Szegedi út 17.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Kardiológia
Belgyógyászat
Nőgyógyászat
ODM
Reumatológia
Röntgen-UH
Fül-Orr-Gégészet
Ideg-Elmegyógyászat
Foglalkozás-egészségügy
Laboratórium
Egynapos sebészet
Proktológia
Fizikoterápia
Sportorvosi rendelés
Gyógytorna
Urológia
EKG
Gasztroenterológia
Dietetika
Belgyógyászat-Diabetológia
Traumatológia
Oszteoporozis-menopauza
Háziorvos - Felnőtt
Audiológia
Orthopédia
Infúziós Terápia
Szemészet
GyógymasszázsAz Egészségügyi Szolgálatot 2005-ben alapította Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzata. A szolgálat alapvető feladata a kerületi lakosok alap- és járóbeteg szakellátása, illetve azok koordinálása. Ellátási kötelezettségünk elsősorban a kerületi lakosokra terjed ki, de természetesen ellátjuk a hozzánk érkező más kerületek, területek betegeit is lehetőségeink szerint a szabad kapacitásaink függvényében. Kiválóan képzett és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink tevékenysége mintegy 30 szakterületet ölel fel a betegeink minél szakszerűbb, hatékonyabb és gyorsabb ellátása érdekében. A jó szakmai színvonalat biztosítja ,hogy dolgozóink rendszeres szakmai továbbképzéseken vesznek részt, a gyógyító egységeink felszerelését, egészségügyi technológiáit, szakmai berendezéseit folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük, hiszen arra is törekszünk, hogy betegeink minél kényelmesebb és komfortosabb körülmények között jussanak hozzá az egészségügyi szolgáltatásainkhoz. Kapcsolat, további információk: http://www.euszolg13.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 14
  • busz: 20E, 30A, 30, 32, 105, 178, 230
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem