Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

Cím: 1096 Budapest Haller utca 29.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Foglalkozás-egészségügyi Szolgálat - A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat célja a munkahelyi egészségügyi problémák és veszélyforrások azonosítása, megelőzése, valamint kezelése, ami végső soron javítja a munkaerő jólétét és növeli a termelékenységet.
Kardiológiai Képalkotó Diagnosztikai Osztály
Prevenciós, Módszertani és Szervezési Osztály
Katéterterápiás Osztály
Központi Felnőtt Szakambulanciák és Sürgősségi Osztály
Radiológiai Osztály
Felnőtt Szív- és Érsebészeti Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály
Központi Laboratórium - A laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően gyakran már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket.
Felnőtt és Gyermek Érsebészeti Osztály - Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és a mélyvénás trombózis utáni tünetek diagnosztizálása, azok kezelése.
Klinikai Farmakológiai Részleg
Felnőtt Kardiológiai Osztály
Szívsebészeti Osztály



Az Intézet feladata mind a gyermek, mind a felnőtt lakosság esetében a szív- és érrendszeri betegségek teljes spektrumának komplex kardiovaszkuláris kivizsgálása és non-invazív, invazív terápiája az intervenciós kardiológia, az elektrofiziológia, a szívsebészet és a szívtranszplantáció területén. A szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése, a kardiológiai megbetegedések monitorozása. Kapcsolat, további információk: http://www.kardio.hu

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 23, 24
  • busz: 281
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem