Cím: 8127 Aba Rákóczi utca 12.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Amennyiben több ügyet intéznénk, vagy több személy (ideértve a családtagokat is) ügyintézésére foglalnánk időpontot, akkor minden ügy és személy esetén külön időpontot kell foglalni.
Interneten időpontot foglalni Ügyfélkapun belépve van lehetőség. Az időpontfoglalásnál az intézni kívánt ügyet, kormányablakot vagy okmányirodát és időpontot kell választani. A foglalást követően a megadott e-mail címre visszaigazolás érkezik, mely tartalmazza a lefoglalt időpontot és a kapott sorszámot. A lefoglalt időpont lemondására az e-mailben kapott link megnyitásával van lehetőség.
A kormányablakban okmányirodai ügyintézésre van lehetőség.
Az új kormányablakok megnyitása 2014 februárjától folyamatosan történik, dinamikus fejlődés által biztosítva segítőkész ügyintézési lehetőséget.
A Kormányablakok célja, hogy egy egységes, hatékony és felhasználóbarát platformot biztosítsanak az állampolgárok számára a kormányzati ügyek intézésére, hozzájárulva ezzel az állampolgárok életszínvonalának javításához és az adminisztrációs folyamatok hatékonyságának növeléséhez.
Interneten ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.
Az első egységes arculattal rendelkező kormányablakok 2011-ben kezdték meg működésüket a megyeszékhelyeken és a megyei jogú városokban, ugyanakkor már ebben az évben elkezdődött a felkészülés a kormányablakok országos hálózatának a kialakítására.
A kormányablakokban intézhető ügykörök felsorolását a fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 86/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet egyes mellékletei tartalmazzák.
Interneten ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-18:00
Kedd7:30-13:30
Szerda8:00-18:00
Csütörtök7:30-15:30
Péntek8:00-13:00
SzombatZárva
VasárnapZárva

Telefonszám: 1818 Telefonszám: 1818 Honlap: kormanyhivatalok.hu

Térkép

A kormányablak helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem