Cím: 2030 Érd Budai út 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Kormányablakok célja, hogy egy egységes, hatékony és felhasználóbarát platformot biztosítsanak az állampolgárok számára a kormányzati ügyek intézésére, hozzájárulva ezzel az állampolgárok életszínvonalának javításához és az adminisztrációs folyamatok hatékonyságának növeléséhez.
Interneten ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.
Az ügyfél beadványait a hivatal bonyolítja le az illetékes hatóságoknál, részletesen tájékoztatva a kérelmezőt az ügymenetről, vagy a hiánypótlásról. Ezáltal a polgároknak nem kell több helyre elmenniük, és többféle ügyfélfogadási rendhez igazodniuk.
Az állampolgárok a kormányablakokban sokféle ügykört intézhetnek, kezdeményezhetnek, illetve kaphatnak tájékoztatást az eljárás menetéről.
A kormányablakokban intézhető ügykörök felsorolását a fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 86/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet egyes mellékletei tartalmazzák.
Az új kormányablakok megnyitása 2014 februárjától folyamatosan történik, dinamikus fejlődés által biztosítva segítőkész ügyintézési lehetőséget.
Az első egységes arculattal rendelkező kormányablakok 2011-ben kezdték meg működésüket a megyeszékhelyeken és a megyei jogú városokban, ugyanakkor már ebben az évben elkezdődött a felkészülés a kormányablakok országos hálózatának a kialakítására.
Időpontfoglaláshoz a telefonos ügyfélszolgálatot lehet hívni a 1818 telefonszámon, illetve az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon interneten keresztül is lehet időpontot foglalni.
Interneten időpontot foglalni Ügyfélkapun belépve van lehetőség. Az időpontfoglalásnál az intézni kívánt ügyet, kormányablakot vagy okmányirodát és időpontot kell választani. A foglalást követően a megadott e-mail címre visszaigazolás érkezik, mely tartalmazza a lefoglalt időpontot és a kapott sorszámot. A lefoglalt időpont lemondására az e-mailben kapott link megnyitásával van lehetőség.
Interneten ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.
A kormányablakban okmányirodai ügyintézésre van lehetőség.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-18:00
Kedd8:00-16:00
Szerda11:00-19:00
Csütörtök9:00-16:00
Péntek8:00-14:00
SzombatZárva
VasárnapZárva

Telefonszám1818 (időpontfoglalás is)
Honlapkormanyhivatalok.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A kormányablak helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem