Cím: 8660 Tab Kossuth Lajos utca 51.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az ügyfél beadványait a hivatal bonyolítja le az illetékes hatóságoknál, részletesen tájékoztatva a kérelmezőt az ügymenetről, vagy a hiánypótlásról. Ezáltal a polgároknak nem kell több helyre elmenniük, és többféle ügyfélfogadási rendhez igazodniuk.
Ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.
Időpontfoglaláshoz a telefonos ügyfélszolgálatot lehet hívni a 1818 telefonszámon, illetve interneten keresztül is lehet időpontot foglalni az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon.
A kormányablakban okmányirodai ügyintézésre van lehetőség.
Az első egységes arculattal rendelkező kormányablakok 2011-ben kezdték meg működésüket a megyeszékhelyeken és a megyei jogú városokban, ugyanakkor már ebben az évben elkezdődött a felkészülés a kormányablakok országos hálózatának a kialakítására.
Internetes időpontfoglaláshoz Ügyfélkapu szükséges.
Az új kormányablakok megnyitása 2014 februárjától folyamatosan történik, dinamikus fejlődés által biztosítva segítőkész ügyintézési lehetőséget.
Vannak olyan ügyek, amelyekben a kormányablakok kizárólag tájékoztatást tudnak adni és vannak olyanok, amelyekben szolgáltatást is tudnak nyújtani.
Az állampolgárok a kormányablakokban sokféle ügykört intézhetnek, kezdeményezhetnek, illetve kaphatnak tájékoztatást az eljárás menetéről.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-18:00
Kedd8:00-15:00
Szerda8:00-18:00
Csütörtök8:00-15:00
Péntek8:00-14:00
SzombatZárva
VasárnapZárva

Térkép

A kormányablak helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem