Cím: 7130 Tolna Hősök tere 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Időpontfoglaláshoz a telefonos ügyfélszolgálatot lehet hívni a 1818 telefonszámon, illetve az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon interneten keresztül is lehet időpontot foglalni.
Ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.
Az állampolgárok a kormányablakokban sokféle ügykört intézhetnek, kezdeményezhetnek, illetve kaphatnak tájékoztatást az eljárás menetéről.
Ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.
A kormányablakokban intézhető ügykörök felsorolását a fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 86/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet egyes mellékletei tartalmazzák.
Az első egységes arculattal rendelkező kormányablakok 2011-ben kezdték meg működésüket a megyeszékhelyeken és a megyei jogú városokban, ugyanakkor már ebben az évben elkezdődött a felkészülés a kormányablakok országos hálózatának a kialakítására.
Az ügyfél beadványait a hivatal bonyolítja le az illetékes hatóságoknál, részletesen tájékoztatva a kérelmezőt az ügymenetről, vagy a hiánypótlásról. Ezáltal a polgároknak nem kell több helyre elmenniük, és többféle ügyfélfogadási rendhez igazodniuk.
A kormányablakban okmányirodai ügyintézésre van lehetőség.
Az új kormányablakok megnyitása 2014 februárjától folyamatosan történik, dinamikus fejlődés által biztosítva segítőkész ügyintézési lehetőséget.
Vannak olyan ügyek, amelyekben a kormányablakok kizárólag tájékoztatást tudnak adni és vannak olyanok, amelyekben szolgáltatást is tudnak nyújtani.
Amennyiben több ügyet intéznénk, vagy több személy (ideértve a családtagokat is) ügyintézésére foglalnánk időpontot, akkor minden ügy és személy esetén külön időpontot kell foglalni.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-18:00
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök8:00-16:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-13:00
SzombatZárva
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)Zárva

Térkép

A kormányablak helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem