Cím: 8800 Nagykanizsa Eötvös tér 16.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Internetes időpontfoglaláshoz Ügyfélkapu szükséges. Időpontot foglalni Ügyfélkapun belépve van lehetőség. Az időpontfoglalásnál az intézni kívánt ügyet, kormányablakot vagy okmányirodát és időpontot kell választani. A foglalást követően a megadott e-mail címre visszaigazolás érkezik, mely tartalmazza a lefoglalt időpontot és a kapott sorszámot. A lefoglalt időpont lemondására az e-mailben kapott link megnyitásával van lehetőség.
Vannak olyan ügyek, amelyekben a kormányablakok kizárólag tájékoztatást tudnak adni és vannak olyanok, amelyekben szolgáltatást is tudnak nyújtani.
A kormányablakban okmányirodai ügyintézésre van lehetőség.
Amennyiben több ügyet intéznénk, vagy több személy (ideértve a családtagokat is) ügyintézésére foglalnánk időpontot, akkor minden ügy és személy esetén külön időpontot kell foglalni.
Ügyfélkapu nélkül az időpontfoglalás kizárólag Ügyfélkapu regisztrációra és a lejárt személyazonosításra alkalmas okmányok cseréjére történhet.
Az ügyfél beadványait a hivatal bonyolítja le az illetékes hatóságoknál, részletesen tájékoztatva a kérelmezőt az ügymenetről, vagy a hiánypótlásról. Ezáltal a polgároknak nem kell több helyre elmenniük, és többféle ügyfélfogadási rendhez igazodniuk.
Az új kormányablakok megnyitása 2014 februárjától folyamatosan történik, dinamikus fejlődés által biztosítva segítőkész ügyintézési lehetőséget.
Időpontfoglaláshoz a telefonos ügyfélszolgálatot lehet hívni a 1818 telefonszámon, illetve az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon interneten keresztül is lehet időpontot foglalni.
A kormányablakokban intézhető ügykörök felsorolását a fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 86/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet egyes mellékletei tartalmazzák.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-18:00
Kedd8:00-15:00
Szerda8:00-18:00
Csütörtök8:00-15:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-14:00
SzombatZárva
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)Zárva

Térkép

A kormányablak helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem