dr. Mányoki Ádám Közjegyzői Irodája

Cím: 1072 Budapest, Klauzál tér 16. 2. emelet 16.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Valamennyi közjegyzői nemperes eljárásban rugalmasan, rövid ügyintézési határidővel állunk az ügyfelek rendelkezésére, előzetes egyeztetés alapján akár a fenti hivatali időn kívül is. Szükség esetén és indokolt esetben a közjegyzői székhely illetékességi területén (Budapest) az irodán kívül, helyszíni eljárás keretei között is végzünk közjegyzői tevékenységet. Hozzánk forduló feleket szakszerű, pontos és világos tájékoztatással segítjük jogaik gyakorlásában és kötelezettségeik teljesítésében teljes körű titoktartás mellett. Valamennyi közjegyzői hatáskörbe utalt eljárás célja a felek közti jogviták megelőzése, elkerülése, gyorsítása és könnyítése. Telefon: +36-1-267-8562


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti közjegyző utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a közjegyző környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti közjegyző (dr. Mányoki Ádám Közjegyzői Irodája) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 74, 78
Térkép

A közjegyző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem