Dr. Köblös Adél

Cím: Budapest IX. Boráros tér 3 IV. em 12  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Előzetes bizonyítás, egyezségkötés
Közjegyzői letét, bizalmi őrzés
Tartozás, fizetési meghagyás
Öröklés, végrendelet
Hitelesítések, céges ügyek
Élettársi és házassági ügyek
Szerződések, nyilatkozatok
Elektronikus rendszerek ügyintézése



A közjegyző a jogszabály által meghatározott hatáskörében az állam igazságszolgáltató tevékenysége részeként jogszolgáltató hatósági tevékenységet végez, aki az eljárása során csak a törvénynek van alávetve, és nem utasítható. A közjegyző a jogügyletekről és jogi jelentőségű tényekről közokiratot állít ki, okiratokat őriz meg, a felek kérelmére pénzt, értéktárgyat és értékpapírt vesz át a jogosult részére történő átadás végett. A közjegyző folytatja le a hatáskörébe utalt hagyatéki eljárást és egyéb nemperes eljárásokat. Kapcsolat, további információk: https://ferencvarosikozjegyzo.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti közjegyző utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a közjegyző környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti közjegyző (Dr. Köblös Adél) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2B, N2, 2, 4, 6, 23, 51, 51A
  • busz: 15, 54, 55, 212A, 212B, 212, 223E, 224E, 224, 255E
  • hév: H7
Térkép

A közjegyző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem