Dr. Varga Krisztina Közjegyzői Irodája

Cím: 1027 Budapest Csalogány u. 21  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fizetési meghagyásos eljárás (fizetési meghagyás kibocsátása, ellentmondás rögzítése, részletfizetés vagy fizetési halasztás engedélyezése, a jogerős fizetési meghagyás végrehajtásának elrendelése, stb.)
Hagyatéki eljárás és az egyéb, közjegyzői hatáskörbe utalt nemperes eljárások (pl. élettársi kapcsolattal összefüggő eljárások és ENYER bejegyzés, értékpapír és betétkönyv megsemmisítés, előzetes bizonyítás, igazságügyi szakértő kirendelése, közjegyzői okirat alapján végrehajtás elrendelése, európai fizetési meghagyásos eljárás /EU FMH/, bejegyzés a hitelbiztosítéki nyilvántartásba /HBNY/ és a házassági- és élettársi vagyonjogi szerződések nyilvántartásába /VSZNY/, stb.)
Záradéki tanúsítványok, hitelesítések készítése (pl. névaláírás hitelesítés, aláírási címpéldány, hiteles cégkivonat, hiteles tulajdoni lap és egyéb közhitelességű nyilvántartások tanúsítása, másolathitelesítés, HBNY regisztráció, stb.)
Közjegyzői ügyleti okiratok készítése (pl. adásvételi szerződés, házassági vagyonjogi szerződés, hitel- és kölcsönszerződés, jelzálogszerződés, egyoldalú kötelezettségvállaló- és tartozáselismerő nyilatkozat, tartási- és életjáradéki szerződés, öröklési szerződés és egyéb végintézkedések, bérleti szerződés és ehhez kapcsolódó nyilatkozatok, stb.)
Jegyzőkönyvi tanúsítványok készítése (pl. végrendelet vagy egyéb okirat letétbe vétele, ténytanúsítás sorsolásról és tanácskozásról, adattárolásra alkalmas eszköz vagy internetes weboldal, SMS és egyéb üzenettovábbítási applikáció /Viber, WhatsApp, Messenger/ tartalmának tanúsítása, nyilatkozat vagy értesítés közléséről szóló tanúsítvány, állapotrögzítési tanúsítvány, hangfelvétel tartalmának tanúsítása, stb.)



Kapcsolat, további információk: http://www.notaire.hu/


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti közjegyző utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a közjegyző környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti közjegyző ( Dr. Varga Krisztina Közjegyzői Irodája) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • busz: 11, 39, 111
Térkép

A közjegyző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem