Judit Kozmetika

Cím: Budapest, XIII. Hegedűs Gyula utca 12.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Váltson útlevelet a kortalan szépség világába! Mint kozmetikus, és mint nő jól tudom mire van szükségünk a szép, és kortalan megjelenéshez. A modern orvos-kozmetikai kezelések, és a harmonizáló wellnes kezelések kombinációja hozzájárul ahhoz, hogy akár 10 évvel is visszaforgassuk az idő kerekét. A kozmetikámban megtalálja: a ránctalanító és lifting, a speciális szemkörnyék és ajak regeneráló, a nyak,-dekoltázs fiatalító kezeléseket. Problémás bőrre: az érzékeny/rozáceás bőr, az aknés, a tág pórusú, a pigmentfoltkezelő, az aknés hegek kezeléseit. A wellness kezelések között elsőként a Judit Kozmetikában találkozhat a Haslauer Kurland Permanent Contour, azaz a meleg labdás pecsétmasszázs arc és testszépítő, relaxáló és harmonizáló kezeléseivel. Várom szeretettel! Nagy Judit kozmetikus, sminkes Kapcsolat, további információk: http://www.juditkozmetika.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kozmetikus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kozmetikus környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kozmetikus (Judit Kozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 6, 9, 15, 26, 91, 115, 191, 291
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem