Borgia Kozmetika

Cím: 1027 Budapest Kapás utca 45/a  (térkép, utcanézet lejjebb)

Ha egészséges bőrre vágyik, szépülni szeretne, vagy csak néhány kényeztető percet töltene egy nyugodt, kellemes környezetben, szeretettel várom a Borgia Kozmetikában! A szalon a II.kerület Margit körút mellett, a Széll Kálmán tértől, illetve a Margit híd budai hídfőjétől néhány perces sétára található, a 4-6 villamos Mechwart ligeti megállójánál. A szalonban használt professzionális Janssen kozmetikumok többségében kizárólag növényi hatóanyagokból állnak és a legmodernebb biotechnológiai módszerekkel készülnek. Kapcsolat, további információk: http://borgiakozmetika.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kozmetikus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kozmetikus környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti kozmetikus (Borgia Kozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 4❆, 6, 17
  • busz: 11, 39, 111
Térkép

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem