Kozmetikusok - Budapesten - 14. kerületiek listája

VM Orchidea Kreatív Kozmetika

Cím: 1146 Budapest, Ond vezér útja 36/C  térképen / útvonal ide

44-es kapucsengő Ha Zuglóban vagy környékén keresel kozmetikust… Ha fontos számodra, hogy valóban a bőrtípusodnak megfelelő termékkel kezeljék az arcodat… Ha elítéled az állatkísérleteket és előnyben részesíted a természetes alapanyagú, parabén mentes fitokozmetikumokat… Ha olyan kozmetikust keresel, aki folyamatosan képzi magát, és nem csak gyantával, hanem a sokkal hatásosabb cukorpasztával (is) szőrtelenít, valamint fájdalommentesen, tű nélkül végez arcfiatalító mezoterápiás kezelést… … akkor tökéletes helyen jársz! A VM Orchidea Kreatív Kozmetikában a legmodernebb kozmetikai kezeléseket kaphatod, legyen szó arcról vagy teljes testről; garantáltan állatokon NEM tesztelt, Olaszországból érkezett, parabén mentes, Vagheggi fitokozmetikumokkal találkozik a bőröd; figyelembe vesszük azt, hogy a Te bőrödhöz nincs még egy hasonló, így teljesen személyre szabva, a típusnak megfelelő hatóanyagokból kikevert krémekkel kezelünk. A VM Orchidea Kreatív Kozmetikát keresed, ha a XIV., XV., XVI. kerületek valamelyikében vagy a környékén laksz és/vagy keresel kozmetikust; az állatbarát, természetes alapanyagokból készült, parabén mentes fitokozmetikumokat részesíted előnyben; azt szeretnéd, hogy a bőröd minden apró tulajdonságát figyelembe véve kezeljenek, csak Neked kikevert krémekkel. Előzetes bejelentkezés telefonon (+36 70 625 2398) vagy e-mailben ([email protected])


Budapest 14. kerületében a fenti kozmetikus (VM Orchidea Kreatív Kozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 45, 67
  • trolibusz: 80, 81

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem