Én Kicsi Szentélyem Masszázs és Kozmetika

Cím: 1092 Budapest Ráday utca 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Szentélyben igyekszünk mindenkivel megszerettetni a gyógyító kéz érintését, illetve megértetni azt, hogy a szépség mindenkiben ott rejlik. A masszázs sem csupán luxus már, hanem az egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének egyik legkellemesebb módja. Amennyiben kedvet kaptál egy kis kikapcsolódásra, várunk Téged is a Kálvin térhez közel a Ráday utcában, a 9. kerületben. Kapcsolat, további információk: https://aszentely.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kozmetikus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kozmetikus környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti kozmetikus (Én Kicsi Szentélyem Masszázs és Kozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem