Harangvölgyi Szépségszalon

Cím: Budapest, VI. ker., Ó utca 36.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szempilla és szemöldök
MESO kezelés
Testkezelések
Hámlasztás és bőrmegújítás
PASCAUD kezelések
Anti-ageing és lifting
Kézfejkezelés
Hajas fejbőr kezelése
Mellkezelés
EGYÉB KEZELÉSEK ÉS ÁRAK
Tisztító kezelések
Masszázs
Tartós makeup
KLEANTHOUS kezelések
IPL Szőrtelenítés és gyantázás
Bőrregenerálás és hegkezelés



Szépségápolási filozófiánk a múlt tapasztalataira, a természetes alapanyagok iránti igényre és a technika modern vívmányainak az ötvözetére épül. Egy egyedülálló szépségápolási koncepció, mely napjainkban már nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismert és elismert utat jelent a bőrápolás és bőrfiatalítás világában: a természetesség iránti maximális igény és a forradalmi újítások találkozása a jelen szépségápolásában. Kapcsolat, további információk: http://www.harangvolgyi.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kozmetikus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kozmetikus környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti kozmetikus (Harangvölgyi Szépségszalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 105, 178
  • trolibusz: 70, 78
Térkép

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem