Mészáros Beatrix Szépségközpont

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Hidratáló lapmaszk kezelés - Ajánlott 20-30 év között, amikor még nem alakultak ki apróbb ráncok és a bőr rugalmassága sem csökkent. A kezelés hatására a bőr hidratáltsága fokozódik és segít megelőzni a ráncok kialakulását.
Mikrodermabrázió - Ajánlott bármely bőrtípusra, amelynek felfrissülésre, megújulásra van szüksége. A kezelés hatására az új sejtek képződése felgyorsul, a bőrfelszín puhává válik, a bőr oxigén-, és hatóanyagfelvétele fokozódik.
Glikolsavas bôrmegújítás - Ajánlott azoknak, akik friss, energetizált bőrt szeretnének mindössze egy óra alatt. A kezelés során használt AHA komplex kíméletesen újítja meg a bőrt, felfedi a bőr egészséges fényét és ragyogását.
C vitamin kezelés - Ajánlott, ha az arcbőr fakóvá vált, elvesztette hidratáltságát és már kisebb ráncok is láthatóak. A kezelés feltölti a bőrt C vitaminnal és annak energiáival, sugárzóvá és egyenletessé varázsolja azt, a ráncok kisimulnak.
Tisztító arckezelés - Ajánlott mitesszeres illetve pattanásos arcbőrre. A tisztító kezelés során a meglévő mitesszereket eltávolítjuk, a pórusok kitisztulnak, a bőrlégzés javul és az arc újra üde és friss lesz. Pattanásos bőrnél csökkentjük a gyulladást.



Buda szívében nyugalom és kifinomult harmónia fogadja, elszakadva a lüktető belváros zajától. Személyre szabott kezelések - átbeszélve az egyéni problémákat, megoldást találva arra, hogy mi az ami zavarja és min szeretne változtatni. Kapcsolat, további információk: https://beatrixszepsegkozpont.hu/


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kozmetikus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kozmetikus környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti kozmetikus (Mészáros Beatrix Szépségközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 11, 39, 111
Térkép

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem